”Tack för en MYCKET bra utbildning, hoppas att fortsättningen blir minst lika bra, vilket jag tror att den blir. Alla jag har pratat med tycker att det var den bästa säljutbildningen vi har haft.”

Bengt ErikssonTeknisk Försäljning på SMC Automation ABhttps://www.smc.eu

”Tack för en mycket, mycket bra föreläsning! Alla var överens om att det gav väldigt mycket och vi har alla enats om en förändring som vi ska ta tag i omedelbart.”

Pontus ÖbergProjektsamordnare, Svenska Kunskapsförlaget ABhttp://kunskapsforlaget.se/

”Som säljcoach har Paula gett mig personliga verktyg att jobba med, genom praktiska och konkreta tips som jag genast har testat med goda resultat. Detta gjorde att jag lyfte blicken och jobbar mer rätt nu, jag är effektivare och har blivit av med en del tidstjuvar, jag känner mig mycket motiverad. Jag kan med varm hand rekommendera Paula om ni söker en inspirerande och energisk säljcoach som ger personliga, användbara tips.”

Annelie NymanKey Account Manager - Pronomichttp://www.pronomic.se/

”Jag kan rekommendera alla som vill komma ut på flera kundbesök att anlita Paula. På några månader har jag gått ifrån att regelbundet inte nå mina kundbesöksmål till att nu ligga i topp.  Paula har hjälpt mig att arbeta bort mina kontakthinder, som jag till en början inte ens visste om att jag hade. Det var verkligen en annorlunda säljträning!”

Camilla AnderssonRegionschef på Fristads ABhttps://www.fristads.com